Kissan aktivointi


Kissan aktivointi


LOPPUUNMYYTY

Ilmoita saatavuudesta
29,80

Elina Väyrynen ja Jan Nyström

 

LOPPUUNMYYTY

 

Sen lisäksi, että kissa on arvoituksellinen ja kiehtova eläin, se voi olla myös aktiivinen harrastuskumppani. Kissan voi opettaa tekemään erilaisia temppuja ja tehtäviä, sillä kissat ovat ketteriä, leikkisiä ja tarkkaavaisia. Kissojen kanssa voi tehdä esimerkiksi tottelevaisuus-, hyppy- ja esteharjoituksia. Koulutuksesta on hyötyä sekä kissalle että kissan omistajalle. Kissa on onnellinen saadessaan huomiota ja mielekästä puuhaa. Kun kissan energia suunnataan positiiviseen tekemiseen, huonekalujen repiminen jää vähemmälle.

Kissaharrastuksen suosio kasvaa huimasti, sillä se on hauska ja hyödyllinen harrastus ja sopii kaikenikäisille. Kissaharrastajille on tarjolla erilaisia kilpailuja, tapahtumia ja koulutusta.

Tässä ensimmäisessä suomalaisessa kissankoulutuskirjassa kuvataan erilaiset koulutustavat, oppimisprosessit, motivaatio- ja palkitsemistavat ja koulutuksessa käytettävät apuvälineet. Kirjassa esitellään lukuisia kissatemppuja ja annetaan niiden tekemiseen selkeät, kuvitetut ohjeet. Kirjaan sisältyy sekä helppoja että haastavia tehtäviä.

Kirja sopii sekä kissan koulutusta aloittelevalle että edistyneemmälle harrastajalle. Siitä on hyötyä sekä sellaiselle, joka harjoittelee kissan kanssa omaksi ja kissan iloksi, että sellaiselle, joka tähtää agilitykilpailuihin.

Kirjan kirjoittaja Elina Väyrynen on kokenut kissankouluttaja. Hän on järjestänyt kissojen agilitykilpailuja ja ollut mukana järjestämässä alan koulutuksia ja esittelytilaisuuksia. Hän on Suomen Agility Kissat Ry:n hallituksen jäsen.

Kirjan kuvittaja Jan Nyströmillä on pitkäaikainen kokemus kissojen ja lemmikkieläinten valokuvauksesta. Hän on aktiivisesti mukana usean rotukissayhdistyksen toiminnassa.

 

Lue kirjan sisällys ja esipuhe tästä! (.pdf)

 


 

”Kirja on kuvitettu hyvin havainnollistavilla värivalokuvilla. Kirjan plussaa on erityisesti se, että kuvissa esiintyy rotukissojen lisäksi myös kotikissoja. Kokonaisuutena kirja o piristävä uutuus kissanomistajille, ja sen soisi toimivan virikkeenä yhä useamman sisäkissan elämänlaadun kohottamiselle.”

– Eläinten ystävä 4/2009 (Suomen eläinsuojeluyhdistyksen lehti)


 

”Väyrysen tekstiä tukevat selkeät valokuvat, joiden avulla myös henkilökunta ymmärtää, mistä tempuissa on kyse.”

– Karjalainen 7.10.2009 Tiina Sormunen


 

"Virikkeellinen kissa on omistajalleen (ja kodilleen) suuri ilo. Kissan aktivointi on suomalaisista lähtökohdista ponnistava, perusteellinen ja hyvin kirjoitettu opas kotikissojen aktiivisempaan arkeen. Aloittelijoille se avaa kissojen kehonkielen saloja, kissan kanssa jo elävät saavat hyviä ja käytännönläheisiä vinkkejä kissojen kouluttamisesta, ulkoilusta ja matkustamisesta. – – Ehdottomasti suositeltava hankinta jokaiseen kissakotiin!"

– Lemmikki 12/09

 

Elina Väyrystä haastateltiin MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa torstaina 15.10.2009.

Käy katsomassa haastattelu tästä.

 

Tutustu Kissan aktivointi -kirjan kirjoittaja Elinan Väyrysen pitämään temppukissat-blogiin ja keskustele hänen kanssaan täällä.

 

Kissan aktivointi -kirjan kirjoittajan Elina Väyrysen haastattelu kissan koulutuksesta ja kirjasta esitetään Turku TV:ssä Kannet auki -ohjelmassa seuraavina ajankohtina:

 

TI 15.12 klo. 18.45 ja 21.45

LA 19.12 klo 20.15

SU 20.12 klo 14.15

 

Turku TV näkyy Varsinais-Suomen alueella noin 50 kunnan alueella.

Tuotteen lisätiedot

Ilmestymisvuosi 2012/05
ISBN 978-951-884-457-3
Kirjastoluokka 67.452
Koko 134 x 182 mm, valokuvakuvitus
Painos 2. painos (1. painos 2009/10)
Sidosasu nidottu
Sivuja 302
Kustantaja ART HOUSE

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tietokirjallisuus, Art Housen kirjat, Tietokirjat