Uljas


Uljas

Varastossa

29,50


Jack Campbell 

Kadonnut laivasto 4/6 

 

Syvällä Syndikin alueen sydämessä Allianssin laivasto jatkaa vaarallista kotimatkaansa komentaja John Gearyn johdolla. Voitokas Geary on saavuttanut upseerien enemmistön arvostuksen – ja samalla hänen vastustajansa joutuvat turvautumaan entistä äärimmäisempiin keinoihin syrjäyttääkseen hänet.

Välttääkseen varman tuhon Geary on komentanut joukkonsa takaisin Lakotan tähtijärjestelmään, missä syndikot melkein onnistuivat hävittämään laivaston. Kyseessä on epätoivoinen uhkapeli, jolla voidaan ostaa laivastolle vain hiukan lisäaikaa valmistautua väistämättömään uuteen yhteenottoon Syndikinin joukkojen kanssa.

Ylivoimainen syndikolaivasto ei kuitenkaan ole ainoa vihollinen, joka Gearylla on voitettavanaan: todisteet viittaavat yhä kiistattomammin siihen, että tuntemattomilla muukalaisilla on sormensa pelissä ihmisten välisessä satavuotisessa sodassa.

Jack Campbell, oikealta nimeltään John G. Hemry, on entinen Yhdysvaltain laivaston upseeri. Kadonnut laivasto on hänen tunnetuin sotascifisarjansa. Uljas on sarjan neljäs osa.

Alkuteos The Lost Fleet: Valiant
Suomennos Mika Renvall

 

Tuotteen lisätiedot

Ilmestymisvuosi 2018/11
ISBN 978-951-887-578-2
Kirjastoluokka 84.2
Koko 125 × 195 mm
Painos 1. painos
Sidosasu sidottu
Sivuja 382
Kustantaja JALAVA

Suosittelemme myös

Heltymätön
29,50
Voitokas
29,50

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Ajan sankari
33,50
Heltymätön
29,50
Voitokas
29,50

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jalavan kirjat, Kaunokirjallisuus, Scifi, Categories, Uutuudet