Bouncer – Susinaaraiden saalis


Bouncer – Susinaaraiden saalis

Varastossa

23,00


Alejandro Jodorowsky – François Boucq 


Barro Cityn uusi naispyöveli herättää asukkaissa raivoa ja halveksuntaa. Bouncerissa hän sen sijaan herättää kieroa himoa. Yin Lin rakkaus Bounceriin muuttuu petoksen takia vihaksi.

Yön hiljaisuudessa salaperäinen käärmemurhaaja viimein paljastuu, ja hänen ajojahtiinsa osallistuu koko kaupunki. Karjatilallisen tytär varautuu öykkärijoukon kostonhimoiseen hyökkäykseen.

Kuumana käyvät tunteet purkautuvat – Barro Cityn tapaan – julmalla raakuudella.

Bouncer on timantinkova western, jossa yhdistyvät Villin lännen raaka todellisuus, mystiikka ja ihmismielen pimeät puolet. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa Kainin silmä ja Armottomien laupeus muodostavat yhtenäisen tarinan. Susinaaraiden saalis päättää toisen tarinakokonaisuuden, jonka aiemmat osat ovat Käärmeen oikeus ja Pyövelin kosto. Albumit on suomentanut palkittu laatusarjakuvan kääntäjä Heikki Kaukoranta.

Bouncerin kirjoittaja Alejandro Jodorowsky on chileläinen elokuvaohjaaja ja yksi maailman tuotteliaimmista sarjakuvantekijöistä. Albumien piirtäjä François Boucq on ranskalainen sarjakuvataiteilija, joka on saanut Euroopan arvostetuimman sarjakuvapalkinnon, Grand Prix de la ville d’Angoulêmen.

Alkuteos La Proie des Louves
Suomennos Heikki Kaukoranta


 

 

Tuotteen lisätiedot

Ilmestymisvuosi 2018/08
ISBN 978-951-887-576-8
Kirjastoluokka 85.3
Koko 235 × 312 mm
Painos 1. painos
Sidosasu nidottu, nelivärinen
Sivuja 64
Kustantaja JALAVA

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jalavan kirjat, Kaunokirjallisuus, Kaikki sarjakuvat, Uutuudet