Ylenemisen kaivo


Ylenemisen kaivo

33,50


Brandon Sanderson 

Usvasyntyinen 2/3 

 

Kelsierin kopla teki sen minkä piti olla mahdotonta: päihitti jumalan kaltaisen tyrannin, Lordihallitsijan, jonka valta oli kestänyt tuhat vuotta. Nyt Viimeisen valtakunnan tuhkista täytyy rakentaa uusi, terve yhteiskunta. Tehtävä on uskottu Vinille ja Elend Venturelle – katulapselle, josta on tullut valtakunnan voimakkain usvasyntyinen, ja idealistiselle aatelisnuorukaiselle, jonka pitäisi nyt hallita kuninkaana.

He eivät ole päässeet edes vauhtiin, kun kolme eri armeijaa hyökkää. Kun piiritys kiristyy ja tilanne käy tukalaksi, hitusen toivoa tarjoaa muinainen legenda. Mutta vaikka Ylenemisen kaivo osoittautuisi todeksi, kukaan ei tiedä missä se on tai millaisia voimia siinä piilee.

Alkaa näyttää siltä, että Lordihallitsijan kukistaminen olikin helppo osuus. Todellinen haaste on selvitä sen seurauksista.

Ylenemisen kaivo on toinen osa Usvasyntyinen (Mistborn) -trilogiasta. Sarjan kirjoja on maailmalla myyty miljoonia kappaleita, niitä on käännetty yli 25 kielelle, ja Brandon Sanderson on saanut lukuisia fantasiakirjallisuuden palkintoja ja tunnustuksia.

Alkuteos Mistborn: The Well of Ascension
Suomennos Mika Kivimäki


ILMESTYY HUHTIKUUSSA

 

Tuotteen lisätiedot

ISBN 978-951-887-546-1
Kirjastoluokka 84.2
Koko 135 x 200 mm
Painos 1. painos
Sidosasu sidottu
Sivuja 620
Kustantaja JALAVA

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jalavan kirjat, Tulossa, Fantasia, Kaunokirjallisuus