Bouncer – Käärmeen oikeus


Bouncer – Käärmeen oikeus

Varastossa

22,50


François Boucq – Alejandro Jodorowsky

 

Villi länsi paljastaa rujot kasvonsa.

Barro Cityssä whisky virtaa, verinen tappelu puhkeaa pienimmästäkin sanaharkasta, korruptio rehottaa eikä ihmishengellä ole mitään arvoa. Kaikki on siis kuten tavallista, kunnes kaupungin pyöveli kuolee yön aikana myrkkykäärmeen puremaan ja lännen vihatuimman työn perii yksikätinen saluunan ovimies Bouncer.

Harvinaisen onnenhetken jälkeen Bouncerin kohtalon vaaka painuu raskaasti epäonnen puolelle. Kun hän onnistuu suututtamaan alueen rikkaimman ja vaikutusvaltaisimman öykkärin, luvassa on ikävyyksiä – ja pian jo toinen ihminen kuolee käärmeen myrkkyyn.

Bouncer on timantinkova western, jossa yhdistyvät Villin lännen raaka todellisuus, mystiikka ja ihmismielen pimeät puolet. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa ovat Kainin silmä ja Armottomien laupeus. Albumit on suomentanut palkittu laatusarjakuvan kääntäjä Heikki Kaukoranta.

Alkuteos La justice des serpents
Suomennos Heikki Kaukoranta

 

ARVIOITA

"Perinteisistä aineiksista on kuitenkin koottu omaperäinen keitos. Tarinan jatkoa odottaa mielenkiinnolla."
– Erkka Leppänen, Portti 3/2016

"Francois Boucq piirtää kuvakulmat, rakennukset, maisemat, vartalot ja kaikki yksityiskohdat hienosti. Ihmisten kasvot vain jäävät usein kylmiksi ja elottomiksi, mikä tosin sopii karuun tarinaan kuin valettu. Nicolas Fructus'n taidokas väritys, joka tuo kolmiulotteisuutta ja valosävyjä, kruunaa upean taiteen. Bouncer on aikuisille tarkoitettua tasokasta, ankaraa ja hätkähdyttävää sarjakuvaa."
– Sampsa Kuukasjärvi, Kvaak 27.1.2017  

 

Tuotteen lisätiedot

Ilmestymisvuosi 2016/08
ISBN 978-951-887-537-9
Kirjastoluokka 85.3
Koko 235 × 312 mm
Painos 1. painos
Sidosasu nidottu, nelivärinen
Sivuja 58
Kustantaja JALAVA

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jalavan kirjat, Kaunokirjallisuus, Kaikki sarjakuvat