Kissanhoidon käsikirja


Kissanhoidon käsikirja

Varastossa

38,50


Kissan käyttäytyminen, käsittely, perushoito ja ruokinta

Päivi Ylikorpi

 

Kissanhoidon käsikirja on ensimmäinen kattava suomenkielinen opas kissan hoitamiseen. Kirjassa annetaan kokonaiskuva siitä, miten käsitellä, hoitaa ja ruokkia kissaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kirjassa kerrotaan myös tavallisimpien käyttäytymisongelmien syistä ja annetaan ohjeet niiden ratkaisemiseen.

Kirjan kolmannessa, uudistetussa laitoksessa on uutta tietoa muun muassa kissan hankinnasta ja valinnasta sekä vanhan kissan hyvinvoinnista. Lisäksi esitetään uusia keinoja kissan aktivointiin ja virikkeellistämiseen ja paneudutaan syvällisemmin kissan ruokintaan.

Kirja pohjautuu ajantasaiseen tutkimustietoon. Se soveltuu paitsi kaikille kissanomistajille myös eläintenhoidon perus- ja ammattitutkinnon oppikirjaksi sekä eläinlääkäriasemien, hoitoloiden ja löytöeläintalojen käyttöön.

Päivi Ylikorpi työskentelee eläintenhoitajaopiskelijoiden kouluttajana aikuiskoulutuskeskus Amiedussa. Hänellä on pitkä työkokemus eläinsuojelutehtävistä erityisesti kissojen parissa. Koulutukseltaan Ylikorpi on eläinlääkäriasematyöskentelyyn suuntautunut eläintenhoitaja ja ammatillinen opettaja.

 

”Päivi Ylikorpi on tehnyt suuren palveluksen kissoille ja kissanomistajille kokoamalla tähän kirjaan perusteellisen paketin ajan tasalla olevaa tietoa. Kissanhoidon käsikirja on paras ja kattavin suomeksi saatavilla oleva kissojen hoito-opas.”
– biologi, tietokirjailija Helena Telkänranta Kissanhoidon käsikirjan toisen laitoksen saatesanoissa


Lataa sisällysluettelo (pdf) tästä linkistä.

 

ARVIOITA 

"Kissanhoidon käsikirja on kaivattu kirja, joka on tehty asiantuntevasti ja rakkaudella. Tämä on valtava tietojärkäle kissanomistajalle."
– Ullan luetut kirjat, 19.2.2015

”Perusjärkäle jokaisen kissaihmisen hyllyyn.”
– Antti Pasanen, Aamulehti 16.2.2015

"Suosittelen lämpimästi kaikille kissanomistajille."
– Cat Lovers, 5.10.2014

"Kirja on jokaisen kissanomistajan perusteos."
– Merja Suomela, Osikatti 4/2014

”Kirja on todellinen tietopaketti ja antaa paljon uutta tietoa myös vanhoille konkareille. Ajatuksella tehty suomalainen kirja, joka pohjautuu ajantasaiseen tutkimustietoon."
– Pia Byskata, Ilkka 17.6.2013

”Tuhti tietopaketti – – jokaisen kissanomistajan, sellaiseksi halajavan ja kissojen kanssa työskentelevän täsmäopus.”
– Elisa Miinin, Kotivinkki 14.8.2013

”[Kirja on] helppolukuinen ja mukaansatempaava. Monipuolisuutensa ansiosta kirja on loistava käsikirja. – – Kirjaan on koottu kaikki kissan hyvinvointiin vaikuttavat seikat, jotka kissanomistajan tulisi tietää. – – [Kirjan] soisi kuuluvan jokaisen kissaperheen käsikirjastoon.”
– Hannele Luukkainen, Hesy 2013/2

”Kirja, joka jokaisen kissanomistajan, niin tulevan kuin nykyisen, kannattaisi lukea.”
– Katja Sahlstedt, Maaseudun Tulevaisuus 11.9.2013

”[Kirja] on huolellisesti tehty, helppolukuinen, kiinnostava ja sisältää aimo annoksen kissatietoutta. Kirjasta huomaa, että siihen on käytetty aikaa ja rakkautta.”
– Minna Räty-Laine, Demodex 3/2013

 

Tuotteen lisätiedot

Ilmestymisvuosi 2018/07
ISBN 978-951-884-696-6
Kirjastoluokka 67.452
Koko 170 × 240 mm
Painos 3., uudistettu laitos
Sidosasu sid., nelivärinen
Sivuja 418
Kustantaja ART HOUSE

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Keskiajan puvut
39,50

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Art Housen kirjat, Tietokirjat, Tietokirjallisuus, Uutuudet