Kissanhoidon käsikirja


Kissanhoidon käsikirja

38,50


Kissan käyttäytyminen, käsittely, perushoito ja ruokinta

Päivi Ylikorpi

 

ILMESTYY ELOKUUSSA

 

Kissanhoidon käsikirja on ensimmäinen kattava suomenkielinen opas kissan hoitamiseen. Kirjassa annetaan kokonaiskuva siitä, miten käsitellä, hoitaa ja ruokkia kissaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kirjassa kerrotaan myös tavallisimpien käyttäytymisongelmien syistä ja annetaan ohjeet niiden ratkaisemiseen.

Kirjan kolmannessa, uudistetussa laitoksessa on uutta tietoa muun muassa kissan hankinnasta ja valinnasta sekä vanhan kissan hyvinvoinnista. Lisäksi esitetään uusia keinoja kissan aktivointiin ja virikkeellistämiseen ja paneudutaan syvällisemmin kissan ruokintaan.

Kirja pohjautuu ajantasaiseen tutkimustietoon. Se soveltuu paitsi kaikille kissanomistajille myös eläintenhoidon perus- ja ammattitutkinnon oppikirjaksi sekä eläinlääkäriasemien, hoitoloiden ja löytöeläintalojen käyttöön.

Päivi Ylikorpi työskentelee eläintenhoitajaopiskelijoiden kouluttajana aikuiskoulutuskeskus Amiedussa. Hänellä on pitkä työkokemus eläinsuojelutehtävistä erityisesti kissojen parissa. Koulutukseltaan Ylikorpi on eläinlääkäriasematyöskentelyyn suuntautunut eläintenhoitaja ja ammatillinen opettaja.

 

Tuotteen lisätiedot

ISBN 978-951-884-696-6
Kirjastoluokka 67.452
Koko 170 × 240 mm
Painos 3., uudistettu laitos
Sidosasu sid., nelivärinen
Sivuja 420
Kustantaja ART HOUSE

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Art Housen kirjat, Tulossa, Tietokirjat, Tietokirjallisuus