Livenä ja läsnä


Livenä ja läsnä

Varastossa

32,00


Verkon uudet juttutyypit 

Terhi Upola 

 

Mitä toimittaja voi oppia tubettajalta? Miten verkkoteksti eroaa lehtijutusta? Miten journalismia tehdään yleisön kanssa?

Livenä ja läsnä näyttää havainnollisesti esimerkkien kautta, millaisia muotoja journalismi saa verkkoaikana. Uusien muotojen kehittäjät eri medioista kertovat omista juttutyypeistään ja siitä, mitä ovat kokeillessaan oppineet.

Kirja auttaa toimittajia ja sisällöntekijöitä omaksumaan uusia rooleja aikana, jona sosiaalinen media muuttaa nopeasti perinteisen median vaatimuksia. Samalla se auttaa löytämään itselle ja omalle medialle sopivaa äänensävyä muutoksen keskellä.

VTM Terhi Upola on Ylen A-studion verkkotuottaja, joka on tehnyt ja tuottanut sisältöjä ensisijaisesti verkkoon vuodesta 2010. Hän kouluttaa toimittajia juttutyypeistä, verkkokirjoittamisesta ja näkökulmittamisesta. Hän tykkää työssään eniten siitä, että pystyy yhdistämään yhteiskunnalliset aiheet ja verkon muotojen kehittämisen.

 

Lataa kirjan sisällysluettelo tästä!

 

ARVIOITA

"Upola antaa kullanarvoisia vinkkejä jutun tekoon. – – uusien ilmaisukanavien ja juttutyyppien esittely on tärkeää ja sen Upola tekee mallikkaasti."
Joukon Taideblogi 19.7.2018

 

 

Tuotteen lisätiedot

Ilmestymisvuosi 2018/06
ISBN 978-951-884-667-6
Kirjastoluokka 07
Koko 130 x 210 mm
Painos 1. painos
Sidosasu sidottu
Sivuja 272
Kustantaja ART HOUSE

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tusina
28,00
Édith Piaf
32,50

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Art Housen kirjat, Tietokirjallisuus, Tietokirjat