Todistaja


Todistaja

Varastossa

TARJOUS 29,50 €
20,00


Scott Turow

 

Sotkuisen sodan jälkimainingit. Neljäsataa kadonnutta pakolaista. Yksi ainoa silminnäkijä.

Viisikymppinen menestyvä juristi Bill Ten Boom on päättänyt avioeronsa jälkeen kääntää uuden lehden elämässään. Saadessaan odottamattoman työtarjouksen kansainvälisen rikostuomioistuimen palvelukseen Haagiin hän ei kuitenkaan tiedä, mihin on sekaantumassa.

Bosnian sodan jälkeisessä kaaoksessa pakolaisleirillinen romaneja on kadonnut kuin taivaan tuuliin. Yllättäen esiin astuu todistaja, joka väittää nähneensä joukkomurhan. Ten Boom saa selvitettäväkseen vanhan tapauksen, jossa kaikilla tuntuu olevan salattavaa. Voiko todistajan kertomukseen luottaa? Mitä tekemistä Yhdysvaltain Nato-joukoilla on asian kanssa?

Tutkimukset kuljettavat Ten Boomia Haagin kaduilta Bosnian maanteille ja salaisiin kokouksiin Washington DC:hin. Aika ajoin tuntuu siltä, ettei kukaan haluaisi hänen edes tutkivan koko asiaa, paitsi todistajan hurmaava asianajaja, romanien oikeuksia kiihkeästi puolustava Esma Czarni.

Scott Turow on jännityskirjailija ja asianajaja. Hänen teoksiaan on käännetty yli 40 kielelle ja myyty yli 30 miljoonaa kappaletta, ja ne ovat New York Timesin bestsellerlistan kärkeä. Suosituimpia hänen kirjoistaan on ollut myös elokuvana tunnettu Kunnes toisin todistetaan (Presumed Innocent). Turow on ollut myös Yhdysvaltain kirjailijain liiton Authors Guildin puheenjohtaja ja toiminut muun muassa New York Timesin, Washington Postin, Vanity Fairin, The New Yorkerin ja The Atlanticin avustajana.

Alkuteos Testimony
Suomennos Kaisa Ranta

 

 

Tuotteen lisätiedot

Ilmestymisvuosi 2017/10
ISBN 978-951-884-637-9
Kirjastoluokka 84.2
Koko 145 x 195 mm
Painos 1. painos
Sidosasu sidottu
Sivuja 528
Kustantaja ART HOUSE

Suosittelemme myös

Identtiset
10,00
Identtiset
5,00

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Identtiset
5,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Art Housen kirjat, Muu kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus