Virallinen TED-opas


Virallinen TED-opas

Varastossa

36,50


Puhu ja vakuuta yleisösi

Chris Anderson

 

Yleisö istuu hämärässä. Lavalle astelee nainen, jonka kädet ovat hikiset ja vapisevat hieman. Kun nainen aloittaa, puhe osoittaa voimansa. Hänen yleisönsä alkaa toimia kuin yhtenä. Ihmiset nauravat, liikuttuvat ja hämmästyvät samaan aikaan.

TED-konferensseissa pidetyistä puheista on tullut käsite. Lyhyet, vaikeitakin aiheita käsittelevät puheet ovat esiintymistaidon ja yleisön vakuuttamisen mestarinäytteitä. Yhä useampi on oivaltanut, että oikein pidetyn puheen tehoa ei voi yliarvioida.

Virallinen TED­-opas kertoo, millä tavalla yleisön vakuuttava puhe laaditaan ja esitetään. Liikkeelle ei lähdetä antiikin retoriikasta, vaan kirjassa konkreettiset neuvot ja käytännön ohjeet saavat tuekseen havainnolliset esimerkit. Oppaan avulla jokaisen on mahdollista oppia pitämään onnistunut, vaikuttava puhe, oli sen tavoitteena sitten empatian herättäminen, innostuksen synnyttäminen, tiedon levittäminen tai yhteisen päämäärän asettaminen.

Tedtalks.com-sivustolle koottuja puheita katsellaan yli miljardi kertaa vuodessa. TED- ja TED Global -konferenssit ovat innoittaneet lukuisia TEDx-tapahtumia, joita on toistaiseksi järjestetty yli 130 maassa, myös Suomessa.

Chris Anderson on omistanut TEDin ja johtanut sitä 2000-­luvun alkuvuosista lähtien. Hän on työskennellyt läheisesti innostavimpien TED­-puhujien kanssa näiden valmistellessa puheitaan, ja kirjassa hän jakaa muun muassa Bill Gatesin, Elizabeth Gilbertin, Matt Ridleyn ja kymmenien muiden kokemuksia siitä, miten puheen sisältö suunnitellaan ja miten lavalla esiinnytään tehokkaasti.

Alkuteos TED Talks: The Official TED Guide to Public Speaking
Suomennos Veli-Pekka Ketola

 

 

Tuotteen lisätiedot

Ilmestymisvuosi 2016/07
ISBN 978-951-884-593-8
Kirjastoluokka 77.2
Koko A5
Painos 1. painos
Sidosasu nidottu
Sivuja 248
Kustantaja ART HOUSE

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Suorahaku
68,00
Toimituksen paino: 0,45 kg
Kielen taju
36,50
Todistaja
20,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tietokirjallisuus, Art Housen kirjat, Ammatti- ja yrityskirjat, Tietokirjat